Különleges ajánlatok, befektetés

Ha már most tervben van, vagy esetleg el is döntöttétek már, hogy jönnétek hajózni, akkor minden hajóra kiterjedő kedvezménnyel várunk titeket. Bármelyik hajóra kérhettek opciót a következő évre, és 5% korai foglalás kedvezmény jár nektek!

Gyertek el hozzánk hajózni, élvezzétek az itt töltött időt és posztoljatok róla közösségi médián. Egyelőre csak egy normális hajótúráról van szó. Amennyiben viszont, megjelölitek a Candort a posztjaitokban, esetleg feltűnik a Candor logó a képeken, megajándékozunk Titeket egy Stand Up Paddleboardal a következő alkalommal, amikor eljöttök hozzánk! Instagram oldalunkat ide kattintva éritek el.

Hamarosan érkezünk hírekkel a befektetési lehetőségeinkről!

Mi a Candornál nagy figyelmet fordítunk arra, hogy milyen érzelmekkel és tapasztalatokkal távoznak tőlünk a vendégek. Akkor érezzük jól magunkat, mikor mindenki boldogan, épségben és számtalan jó élménnyel tér haza. Ha ez adott, akkor szerintünk kialakult már egy jó szolgáltató-vendég kapcsolat. Ezt szeretnénk tovább vinni, gyarapítva a kis Candor-családunkat, ezért minden visszajáró vendégnek 10% kedvezményt adunk, ha újból nálunk foglal. Más cégeknél nem látni legfeljebb ennek a felét, viszont nekünk fontos, hogy ismerjük vendégeinket, ezzel is javítva a nyaralásuk élményét!