CSE AUSTRALIA

A CSE Australia-t Sydney-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy teljeskörű szolgáltatást
nyújtsunk az Ausztráliába érkező diákok, munkavállalók és bevándorlók számára.

Mi, a CSE Australia tulajdonosai, szakmai hátterünkkel és több mint tizenöt éves ausztrál tapasztalatunkkal biztosítjuk a magas színvonalú, személyre szabott ügyintézést ausztrál bevándorlási és oktatási ügyekben, valamint szállást biztosítunk Sydney-be érkező ügyfeleink számára.

Mi is diákként érkeztünk a kétezres évek elején Ausztráliába, és végigjártuk a nyelvtanulás, a munkakeresés, a beilleszkedés, valamint a letelepedés lépcsőit. Mivel személyesen tapasztaltuk meg ennek a folyamatnak a nehézségeit, pontosan tisztában vagyunk azzal, hogy milyen buktatókra lehet számítani.

A CSE Australia csapatának célja, hogy hosszútávon megbízható, magas színvonalú és teljes körű szolgáltatást biztosítson ügyfelei számára.

Rendelkezünk a szakmai ügyintézéshez elengedhetetlen, az ausztrál hatóságok által elismert képesítésekkel és akkreditációkkal, ami garantálja ügyfeleink számára az általunk kínált szolgáltatások minőségét. Csapatunk Ausztráliában akkreditált bevándorlási ügynökből és akkreditált oktatási tanácsadókból áll. Sydney-ben lévő központi irodánk, valamint budapesti kirendeltségünk biztosítja számodra annak lehetőségét, hogy előkészítsük utazásodat Ausztráliába, és Veled legyünk a kinttartózkodásod alatt. Megérkezésedet követően a CSE Australia Sydney-i irodája állandó elérhetőségével, hasznos tanácsaival és prémium szolgáltatásaival segíti beilleszkedésedet.

CSAPAT

csapat

Call us now

MIÉRT MINKET

miért minket

Call us now

AKKREDITÁCIÓK

akkreditációk

Call us now

ESEMÉNYEK

események

Call us now

RÓLUNK MONDTÁK

rólunk mondták

Call us now

KAPCSOLAT

kapcsolat

Call us now

AUSZTRÁL OKTATÁSI RENDSZER

Az ausztrál oktatási intézmények olyan, világszínvonalú képesítéseket biztosítanak az Ausztráliában tanulni vágyók számára, melyek nem csak az angol nyelvterületeken, hanem a világ számos egyéb országában is közkedveltek és keresettek a munkáltatók és iskolák körében.

Mindemellett az ausztrál kormány szinte egyedülálló lehetőséget kínál az országba diákvízummal érkezők számára: tanulmányaik végzése mellett minden diák számára lehetővé válik, hogy akár teljes munkaidőben is munkát vállalhasson. Ezáltal a tanulóknak lehetőségük nyílik arra, hogy ne csak a tandíjukat, de kinttartózkodásuk költségeit is fedezni tudják. Magyarországon kizárólag a CSE Australia rendelkezik az Ausztráliában akkreditált Oktatási Tanácsadó minősítéssel (QEAC E237, QEAC E477), amelynek köszönhetően minden ügyfelünk számára széles választékot biztosítunk az ausztrál oktatás bármely területén.

Nálunk megtalálsz mindent, a kezdő angol csoporttól a szakmai tanfolyamokon keresztül egészen a legnevesebb egyetemek képzéséig. Saját irodáink Budapesten és Sydney-ben biztosítják számodra a folyamatos támogatást, kezdve a vízumigényléstől egészen a tanulmányaid befejezéséig.

Számos ausztrál oktatási intézménnyel kötött kizárólagos szerződésünknek köszönhetően a legkedvezőbb áron és feltételekkel tudunk tanulási lehetőségeket kínálni számodra. Az ügyintézésen felül ügyfeleink számára prémium szolgáltatásaink is elérhetővé válnak. Az ausztrál oktatás világszinten elismert, és az itt szerzett képesítéseket nem csak angol nyelvterületen, hanem a világ számos országaiban elfogadják, illetve értékelik a munkaadók és az oktatási intézmények. Az egyetemi oktatás különösen kiemelkedő, több ausztrál egyetem előkelő helyet foglal el a nemzetközi ranglistákon. Az ausztrál oktatási rendszer Az ausztrál oktatási rendszer angolszász mintát követ, hasonló ugyan a magyar oktatási struktúrához, de találunk néhány különbséget is.

Az általános és középiskola 8, illetve 4 osztályos, érettségi után felvételi eredménytől függően választható továbbtanulás szakmai iskolában vagy egyetemen. A szakiskola elvégzése után is lehetséges egyetemre menni releváns szakterületen, és sok esetben az egyetemek beszámítják az elvégzett tanfolyamot a képzés idejébe.

AUSZTRÁL OKTATÁSI RENDSZER


ISKOLÁK ÉS KURZUSOKDIÁKVÍZUMOKTATÁS GYIKAUSZTRÁL VÍZUMOK

Az ausztrál oktatási intézmények olyan, világszínvonalú képesítéseket biztosítanak az Ausztráliában tanulni vágyók számára, melyek nem csak az angol nyelvterületeken, hanem a világ számos egyéb országában is közkedveltek és keresettek a munkáltatók és iskolák körében.
Mindemellett az ausztrál kormány szinte egyedülálló lehetőséget kínál az országba diákvízummal érkezők számára: tanulmányaik végzése mellett minden diák számára lehetővé válik, hogy akár teljes munkaidőben is munkát vállalhasson. Ezáltal a tanulóknak lehetőségük nyílik arra, hogy ne csak a tandíjukat, de kinttartózkodásuk költségeit is fedezni tudják.

Magyarországon kizárólag a CSE Australia rendelkezik az Ausztráliában akkreditált Oktatási Tanácsadó minősítéssel (QEAC E237, QEAC E477), amelynek köszönhetően minden ügyfelünk számára széles választékot biztosítunk az ausztrál oktatás bármely területén. Nálunk megtalálsz mindent, a kezdő angol csoporttól a szakmai tanfolyamokon keresztül egészen a legnevesebb egyetemek képzéséig. Saját irodáink Budapesten és Sydney-ben biztosítják számodra a folyamatos támogatást, kezdve a vízumigényléstől egészen a tanulmányaid befejezéséig.

Számos ausztrál oktatási intézménnyel kötött kizárólagos szerződésünknek köszönhetően a legkedvezőbb áron és feltételekkel tudunk tanulási lehetőségeket kínálni számodra.

Az ügyintézésen felül ügyfeleink számára prémium szolgáltatásaink is elérhetővé válnak.

Az ausztrál oktatás világszinten elismert, és az itt szerzett képesítéseket nem csak angol nyelvterületen, hanem a világ számos országaiban elfogadják, illetve értékelik a munkaadók és az oktatási intézmények. Az egyetemi oktatás különösen kiemelkedő, több ausztrál egyetem előkelő helyet foglal el a nemzetközi ranglistákon.

Az ausztrál oktatási rendszer Az ausztrál oktatási rendszer angolszász mintát követ, hasonló ugyan a magyar oktatási struktúrához, de találunk néhány különbséget is. Az általános és középiskola 8, illetve 4 osztályos, érettségi után felvételi eredménytől függően választható továbbtanulás szakmai iskolában vagy egyetemen. A szakiskola elvégzése után is lehetséges egyetemre menni releváns szakterületen, és sok esetben az egyetemek beszámítják az elvégzett tanfolyamot a képzés idejébe.

AUSZTRÁL EVISITOR VÍZUMAUSZTRÁL TURISTAVÍZUMAUSZTRÁL WORK AND HOLIDAY


AUSZTRÁL WORKING HOLIDAY


AUSZTRÁL BEVÁNDORLÁS

Ausztrál bevándorlás vagy ausztrál kivándorlás? Attól függ, honnan nézzük!
Jelen esetben inkább bevándorlás, főleg, mert ha weboldalunk ezen részét olvasod, akkor jó eséllyel azon töröd a fejed, hogy az életedet Ausztráliában szeretnéd folytatni.

Ezért, az itt található információkat kizárólag az ausztrál bevándorlás iránt érdeklődőknek ajánljuk.

Itt sok mindent megtudhatsz az ausztrál bevándorlási folyamatról, munkavállalásról, valamint átfogó képet adunk a különböző vízumok kínálta lehetőségekről. A CSE Australia akkreditált bevándorlási jogászai segítenek Neked abban, hogy megtaláld a több száz lehetséges vízum közül a számodra elérhetőt.

Mivel az ausztrál bevándorlási rendszer nagyon összetett és bonyolult, ezért itt csak körvonalazzuk mindazon módokat és lehetőségeket, amikkel kijuthatsz Ausztráliába. Így, ha felkeltettük érdeklődésedet és egy részletesebb, személyre szabottabb, Magyarországon egyedülállóan színvonalas tájékoztatást szeretnél kapni az ausztrál bevándorlásról (kivándorlásról), akkor látogass el budapesti vagy sydney-i központi irodánkba.

Magyarországi érdeklődők figyelmébe ajánljuk, hogy budapesti irodánkban rendszeresen szervezünk ausztrál bevándorlási előadásokat, ahol Ausztráliában akkreditált bevándorlási jogászunk, Pleskonics Edit mindig az aktuális és legfrissebb bevándorlási módokkal ismerteti meg a hozzánk ellátogatókat.

Azért is ajánljuk azt, hogy gyere el az előadásra, mert habár ausztrál bevándorlással kapcsolatos kérdésekről számtalan forrásból tájékozódhatsz, ezeknek jelentős hányada sajnos rész- vagy féligazságokon alapul, és nem ritka, hogy mendemondákba vagy zsákutcába futhatsz a keresgélés során.

AUSZTRÁL KÉPESÍTÉS ALAPÚ LETELEPEDÉSI VÍZUMOKAUSZTRÁL SZPONZORÁLT MUNKAVÁLLALÓI LETELEPEDÉSI VÍZUMOKAUSZTRÁL CSALÁDI SZPONZORÁLT LETELEPEDÉSI VÍZUMOKAUSZTRÁL MENEKÜLT VÍZUM
DIÁKHÁZAINK

Sokéves ausztráliai tartózkodásunk alatt szerzett tapasztalataink alapján tudjuk, hogy nehéz egy messzi országban háttér és jelentős anyagi fedezet nélkül rátalálni a legmegfelelőbb szállásra egy megbízható környéken. Felismertük továbbá azt is, hogy számos tanulónak van szüksége megfizethető – akár ideiglenes, akár állandó – lakhelyre, a vele járó kényelmi és egyéb ügyviteli szolgáltatásokkal egybekötve.
A CSE Australia lehetőséget kínál ügyfeleinek az ausztrál életstílus kipróbálására, otthonos és barátságos miliőben. Olyan, a belvároshoz közeli szálláshelyeket kínálunk diákok, pályakezdők, turisták és minden érdeklődő számára, amelyek igényesek, de megfizethetőek is egyben. Mindemellett cégünk vállalja az ingyenes és teljeskörű ügyintézést a Sydney-be érkező saját diákjai számára.

Az általunk kínált szálláslehetőségek Sydney üzleti negyedének külvárosi részén helyezkednek el, csendes, kertvárosi zöldövezetben, mindössze percekre a mindennapi élethez elengedhetetlen szolgáltatásoktól. A belváros akár 20-30 percen belül kényelmesen elérhető tömegközlekedéssel.

Minden egyes házunk teljesen berendezett, hogy komfortosan teljenek a Sydney-ben töltött napok. Lehetőség van egy-, két- vagy háromágyas szobában való elhelyezésre, melyekben minden megtalálható, ami a mindennapi kényelemhez elengedhetetlen: ágy, éjjeliszekrény, ruhásszekrény, fiókos szekrény, éjjeli lámpa és rádiós ébresztőóra, de ezen felül egy garnitúra frissen mosott ágyneműt is rendelkezésre bocsátunk. A közös helyiségek természetesen a mindennapi élethez nélkülözhetetlen eszközökkel és berendezésekkel is felszereltek (hűtő, mikrohullámú sütő, mosógép, porszívó, vasaló, TV stb.). A bérleti díj magában foglalja a ház valamennyi közös költségét (hideg- és melegvíz, villany stb.) és az ingyenes WiFi-hozzáférést is.

Árainkkal, a szállásfoglalás menetével és minden további kérdéssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal, hogy segíthessünk a legmegfelelőbb szállás megtalálásában.

Ismerkedj meg közelebbről az általunk kínált diákszállásokkal! A mi célunk a Te komfortod!

CARLTON 1

CARLTON 2

CARLTON 3

MARRICKVILLE

HURLSTONE PARK

HASZNOS INFÓK

AUSZTRÁLIA

NEXT VISA

DIÁKMUNKA

IRÁNY AUSZTRÁLIA!

AUSZTRÁL JOGOSÍTVÁNY

NYELVVIZSGÁK

EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁS

AUSZTRÁL SIM KÁRTYA

TÖMEGKÖZLEKEDÉS


ADÓRENDSZER


AUSZTRÁL NEMZETI ÜNNEPEK

VÁSÁRLÁS

Hamarosan…

VÉLEMÉNYEK

CSE Australia
5.0
Based on 87 reviews
powered by Google
IldikoIldiko
10:40 23 Jan 24
A legjobb iroda 😊
Scheich OliScheich Oli
15:12 08 Jan 24
Segítőkészen és türelmesen elkészítették a vízumokat.Email-ben folyamatosan tartotta a kapcsolatot így könnyen és zökkenő mentesen ment az ügy.Köszönjük szépen!
Mária RadónéMária Radóné
10:46 05 Jan 24
Köszönöm a gyors és segítőkész munkátokat! Türelmes tájékoztatókat,mely segítségével könnyebbé vált a további tervezés.További szép napot kívánok a csapatnak és Lizának külön is!
Juhász ErzsébetJuhász Erzsébet
08:10 31 Oct 23
A Mascot-i házban laktam. Szép élmény volt. Mindenki barátságos volt, és a menedzser rendkívül segítőkész volt
Bal PatakiBal Pataki
09:33 31 Jul 23
A CSE Australia rendkívül professzionális, alapos, átlátható és megbízható szolgáltatást nyújt. Edit folyamatos támogatásának köszönhetően nemrég megkaptam a 491-es VISA-t. Nagyon hálás vagyok és csak ajánlani tudom a CSE Australia-t!
Katalin ArláthKatalin Arláth
10:31 11 Jul 23
Azért fordultam hozzájuk, mert szűkös volt az időm. Nagyon segítőkész csapat, gyors ügyintézés! Bármikor kérdésem volt a vízummal, okmányokkal kapcsolatban e-mail-en és telefonon is könnyen elérhetők voltak!A vízum kérelmem pozitív elbírálást kapott!
Noemi MihalovicsNoemi Mihalovics
14:55 31 Jan 23
Nagyon hálásak vagyunk az irodának, hiszen 1 hónapon belül teljesült minden kérésünk és a fiunk már kint is van Gold Coaston , ahol egy 14 hetes intenzív angol nyelvtanfolyamot fog elvégezni.Az ügyintézés mindenféle probléma nélkül történt, és úgy éreztük profi csapatot bíztunk meg a sikeres diákvízum megvalósításához.Az összes kérdésünkre mindig válaszoltak azonnal. Bármikor el lehetett érni őket és mindenre kielégítő választ kaptunk, pedig én aztán tényleg mindenfélét kérdeztem.A beiratkozástól kezdve a biztosításig mindent ők intéztek. Mi csak aláírtuk a papírokat.A bónusz az volt , hogy még egy ausztrál SIM kártyát is vehettünk náluk, amit a fiam már leszállás után egyből tudott használni.Ajánlom mindenkinek, aki nem akarja az ügyintézés és a rengeteg papírmunka miatt kitépni a haját!Köszönünk mindent!
js_loader

RÓLUNK MONDTÁK

AKKREDITÁCIÓK