AUSZTRÁL BEVÁNDORLÁSI ELŐADÁS - 2015. OKTÓBER

Ismerd meg Ausztráliát egy szakmailag magasan képzett ausztrál szemén keresztül!

Helyszín: 1139 Budapest, Forgách u. 19., (Gold Irodaház) 1. em.
Dátum: 2015. október 10. 09:30 — 16:00
Részvételi díj: 7900 Ft/fő
Jelentkezés: Az eseményre már nem lehet jelentkezni.

Szeptemberi előadásunk létszáma betelt, ezért már most meghirdetjük a következő, októberi előadás időpontját. Az előadásokat Pleskonics Edit (MARN: 0851996) a CSE Australia társtulajdonosa és Ausztráliában akkreditált bevándorlási jogásza tartja budapesti irodánkban. Jelentkezni az űrlapunkon keresztül lehet. A részvételi díj 7.900 Ft/fő, amit a CSE Australia bizonyos szolgáltatásaiba előlegként beszámít.

A bevándorlási előadáson teljes áttekintést kaphatsz a legfrissebb letelepedési lehetőségekről, a különböző munkavízumokról, az ausztrál oktatásról, és a számodra legkedvezőbb megoldásokról. Sokéves tapasztalatunk alapján mi a könnyed, interaktív előadások hívei vagyunk, így a létszámot 20-25 főben maximalizáltuk, hogy az előadás alatt bárki szabadon feltehesse kérdéseit. Közel 7 órás bevándorlási előadásunkat három szünettel szakítjuk meg, melyek keretében kávéval, üdítővel, és apró süteményekkel, valamint néhány ausztrál ínyencséggel is kedveskedünk Nektek.

A szünetekben és az előadás után lehetőségetek nyílik Pleskonics Edittel (MARN: 0851996) személyes kérdéseket megvitatni.

Jelentkezz most és tőlünk megtudhatsz mindent, ami Ausztrália!